Saku vallavalitsus tunnustas õpetajate päeval Kurtna Kooli õpetajaid tänukirjaga:

Astrid Kõva
Astrid Kõva on pühendunud pedagoog, kes lisaks tööle klassiõpetaja ja algklasside inglise keele õpetajana tegeleb aktiivselt ka koolielu ja õppetegevuse mitmekesistamisega. Tema eestvedamisel korraldatakse Kurtna Koolis maakondlikku inglise keele teemapäeva. Astridi tugevuseks on töö HEV õpilastega. Ta on väga metoodiline ja põhjalik. Astrid Kõva alustas koostöös külaseltsiga Kurtna Kooli mesila rajamist ning on hoolitseb mesilaste eest mesindusringi juhendajana tänaseni. Ta on kooli mesinduse õppekava üks väljatöötajatest.
Kurtna Kooli uuendamisel 11 aastat tagasi oli ta üks aktiivsemaid mõttekodades osalejaid ja koolile uue näo andjaid.
Astrid Kõva on mitmele lennule olnud hinnatud ja armastatud klassijuhataja.

Kairi Pihlak
Kairi Pihlak on Kurtna Kooli lasteaiaõpetaja aastast 1999. Ta on hinnatud rühmaõpetaja, kes on alati võtnud vastutustundlikult enda kanda ka üle-lasteaialiste ürituste organiseerimise. Lisaks korraldamisele on Kairi ka suurepärane peojuht. Lasteaiaõpetajate esindajana on Kairi kuulunud Kurtna Kooli hoolekokku. Õpetajana on Kairile eriti südamelähedased pärimusmuusika, tants, loovliikumine ja kunstitegevused. Tema huvid leiavad väljundi lasteaia liikumistunde läbi viies.

Maie Härmann
Maie Härmann töötab Kurtna Koolis aastast 2008.
Õpetajana paistab ta silma eelkõige nõudlikkuse ja põhjalikkusega, igale lapsele on ta seadnud just temale sobiva eesmärgi, kuhu püüelda.
Oma järjepidevusega suudab ta panna õpilased tegutsema igas valdkonnas. Lõppeesmärgina saavutatud tulemus pakub suurt rahuldust kõikidele osapooltele. Maie Härmann on hinnatud ka ringijuhendajana. Tema juhendamisel on valminud kooli esinduskingitused. Keraamikaringi näitus on mitmel korral olnud muuhulgas väljas Saku valla raamatukogus.

Malle Metsis-Müür
Malle Metsis-Müür on Kurtna Kooli lasteaiaõpetaja aastast 2014. Ta on hinnatud rühmaõpetaja, kes on alati võtnud vastutustundlikult enda kanda üle-lasteaialiste ürituste organiseerimise. Lisaks ürituste korraldamisele on Malle ka suurepärane peojuht. Lasteaiaõpetajate esindajana on Malle valitud Kurtna Kooli hoolekokku. Õpetajana on Malle Metsis-Müür uuendusmeelne mitmekesistades laste õppetegevust robootika ja teiste digiõppevahenditega. Lapsevanemana võtab ta alati aktiivselt osa kooli õppekäikudest ja muudest ühisüritustest.

Ülle Saluvere
Ülle Saluvere töötab Kurtna Koolis aastast 2002.
Õpetajana paistab ta silma eelkõige nõudlikkuse ja põhjalikkusega, mis eriti hästi paistavad välja tema juhendatud loovtöödes. Üks silmapaistvamaid töid on eelmisel õppeaastal valminud Kurtna Kooli makett. Ülle Saluvere on kunstiliselt kujundanud nii kooli ruume (nt telefoninurk) kui kõiki kooli üritusi. Tema ideed on ainulaadsed, kuid lahendused lihtsad. Lõppeesmärgina saavutatud tulemused pakuvad suurt rahuldust kõikidele osapooltele. Lisaks tegeleb Ülle pidevalt ka enesetäiendamisega oma valdkonnas, ta loovus leiab rakendust isegi väljaspool kooli. Ülle on elukestva õppija musternäidis.
Ülle Saluvere on hinnatud ringijuhendaja. Tema juhendamisel on valminud kooli esinduskingitused. Keraamikaringi näitus on mitmel korral olnud muuhulgas väljas Saku valla raamatukogus.

Õpetajate päeva vastuvõtu pilte saab näha siin.

Kurtna tee 50, Kurtna 75518, Saku vald

(+372) 6 719 230, kurtnakool@sakuvald.ee

Haldusjärelevalvet õppeasutuse õppe- ja kasvatustegevuse õiguspärasuse üle teostab Haridus- ja Teadusministeerium,
Munga 18, Tartu 50088, telefon 735 0222, e-post: hm@hm.ee