Menüü

19. – 23. veebruar 2018. a

ESMASPÄEV 19. VEEBRUAR
Hommikusöök
Nisuhelbepuder moosiga
Piim

Lõunasöök
Köögivilja-lihasupp, leib
Mannavaht piimaga

Oode
Makaronid riivjuustuga
Mahl

TEISIPÄEV 20. VEEBRUAR
Hommikusöök
Mannapuder kõrvitsaga
Piim
Koolijuurvili

Lõunasöök
Peedine hakklihakaste, tatar
Leib, piim
Tomati-kurgisalat
Õun

Oode
Piimasupp
Sepik pasteediga

KOLMAPÄEV 21. VEEBRUAR
Hommikusöök
Seemnete ja kliidega puder võiga
Piim

Lõunasöök
Koorene lõhesupp, leib
Kissell röstitud kaerahelvestega

Oode
Köögiviljaraguu, leib
Piim

NELJAPÄEV 22. VEEBRUAR
Hommikusöök
Piima-riisisupp
Võileib vorstiga

Lõunasöök
Strooganov, kartul
Kapsasalat
Leib, piim
Puuvili

Oode
Kamajook
Juusturull

REEDE 23.VEEBRUAR
Hommikusöök
Hommikupuder
Piim

Lõunasöök
Kartulisalat, leib, morss
Tort

Oode
Kohuke, banaan