Menüü

16. oktoober – 20. oktoober 2017. a

ESMASPÄEV 16.OKTOOBER
Hommikusöök
Kaerahelbepuder moosiga
Piim
Melonilõigud

Lõunasöök
Koorene lõhesupp,leib
Punasesõstra kisell kaneeliste
saiakuubikutega

Oode
Tatrapada liha ja aedviljaga
Piparmünditee (suhkruta)

TEISIPÄEV 17.OKTOOBER
Hommikusöök
Piima-teokarbisupp
Võisepik ürdise toorjuustumäärdega

Lõunasöök
Värskekapsa-hakklihahautis
Kartul,leib,piim
Mandariin

Oode
Kamajook
Soe singi-juustu croissant

KOLMAPÄEV 18.OKTOOBER
Hommikusöök
4-viljahelbepuder võiga
Apelsinimahl

Lõunasöök
Seljanka hapukoorega
Täistera rukkijahuvaht piimaga
Leib

Oode
Kartuli-hernepuder
Piim

NELJAPÄEV 19.OKTOOBER
Hommikusöök
Piima-kruubisupp
Võileib hapukurgiga

Lõunasöök
Kanakaste,riis
Marineeritud peediviilud
Leib,piim
Puuvili

Oode
Keefiridessert mustikaga
Juusturull

REEDE 20.OKTOOBER
Hommikusöök
Mannapuder marjadega
Piim

Lõunasöök
Kartuli-makaronisupp,leib
Meekook,piim

Oode
Pelmeenid hapukoorega,leib
Mahl