Menüü

16. – 20. aprill 2018. a

ESMASPÄEV 16. APRILL
Hommikusöök
Riisihelbepuder
Pirnimoos
Piim

Lõunasöök
Kanasupp, leib
Mustikakissell vahukoorega

Oode
Aedviljapada kikerhernestega
Piim, leib

TEISIPÄEV 17. APRILL
Hommikusöök
Piima-kruubisupp
Kiluvõileib

Lõunasöök
Hakklihakaste, kartul
Peedisalat, leib, piim
Pirn

Oode
Kamajook
Juusturull

KOLMAPÄEV 18. APRILL
Hommikusöök
Mannapuder kõrvitsaga
Piim
Koolipuuvili

Lõunasöök
Tomatine singisupp, leib
Kohupiimakreem
Vaarikamoos

Oode
Pelmeenid hapukoorega
Mahl

NELJAPÄEV 19. APRILL
Hommikusöök
Piimasupp
Rukkisepik munavõidega

Lõunasöök
Pilaff sealihaga
Porgandi-mandariinisalat
Leib, piim, puuvili

Oode
Kartuli-läätse püree
Piim

REEDE 20. APRILL
Hommikusöök
Tatrahelbepuder võiga
Piim
Koolijuurvili (värske kurk)

Lõunasöök
Borš, leib
Hapukoor
Kakaokissell moosiga

Oode
Keefiridessert
Küpsised